Слави учреди партията си за 15 минути и я забули в тайнственост

Политика | 5 октомври 2019, събота / 16:29| Показвания:

Стефан МАРКОВ, novinite.bg

Слави Трифонов вече и официално е политик. Той спази обещанието си да основе формация, с която да се цели във властта, където според него царуват корумпирани и недостойни хора. Шоуменът не изневери на себе си и забули в тайнственост всичко около Учредителното събрание - както е и с личния му живот.

Учиндолецът пристигна с охранители в столична зала, крепейки се на бастун заради проблемите с единия крак. Интересно бе и това, че по заръка на Слави - телефоните на всички около 500 учредители бяха събирани на входа, за да не може никой да снима или записва думите му вътре.

Иначе - Трифонов не губи време и само за около 15 минути новата партия "Няма такава държава" бе създадена. Нейн председател е именно Дългия, а заместници са част от екипа му от сценаристи, на които има доверие от дългогодишната им съвместна работа в "Шоуто на Слави".

Никой отт учредителите не посмя да пристъпи омертата за мълчание към момента. Направи впечатление, че повечето хора са млади и не са известни з ашироката общественост.

Проектът за партията бе заявен през лятото, когато предаването на Трифонов по телевизията бе спряно след 19 години на екран. Всъщност, спряно не е точната формулировка, защото Дългия разкри, че с bTV по взаимно съгласие са решили да не преподписват договора за външа продукция, каквото бе вечерното токшоу.

Слави обаче обеща, че скоро ще има друго развлекателно предаване, но не се знае по телевизия или само на онлайн платформа ще бъде излъчвано то. Не е ясна и дата на стартирането му, но по всичко личи, че то ще популяризира политическия проект.

На предстоящите местни избори на 27 октомври и 3 ноември Слави Трифонов и новата партия няма да участват. 


Обратно  

Търсене

Търси