Дженифър Анистън вече е в Инстаграм, развълнува хиляди със СНИМКА

Дженифър Анистън вече е в Инстаграм, развълнува хиляди със СНИМКА
A A+ A++ A

Дженифър Анистън вече е в Инстаграм. Това предизвика огромен интерес сред феновете ѝ. Бившата актриса от „Приятели“ е част от холивудските звезди, които отказват да ползват социалните мрежи.  

Затова регистрацията ѝ в Инстаграм накара платформата да се срине за кратко, тъй като хиляди почитатели побързаха да последват акаунта на Анистън. За един час страницата на звездата привлече повече от 116 000 последователи, а първата ѝ публикация събра стотици хиляди харесвания. В момента Дженифър има над 6 милиона последователи. 

Потребителите на Инстаграм бяха очаровани от първия пост на Анистън. Актрисата качи селфи, на което присъства основният каст на „Приятели“. Под снимката с бившите ѝ колеги, тя написа:

„Сега сме ПРИЯТЕЛИ и в Инстаграм.“

Включването на Анистън в социалната мрежа беше поощрено от колежката ѝ Рийз Уидърспун, която написа следния коментар:

„Дааа. Добре дошла, Джен!“

Последваха коментари и приветствия от много други холивудски звезди. 50-годишната актриса беше на 25 години, когато пое ролята на Рейчъл Грийн в хитовия сериал.

Този месец Анистън отхвърли възможността да се заснеме филм за „Приятели“. „Нашите продуценти не биха искали това, не биха ни позволили“, каза тя. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници