(ВИДЕО) Стоичков се разрида в ефир заради расистките изцепки

(ВИДЕО) Стоичков се разрида в ефир заради расистките изцепки
A A+ A++ A

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е в тежко емоционално състояние след расисткия скандал в мача на националния ни отбор срещу Англия, който завърши с убедителна победа за "Трите лъва".

Световните медии остро разкритикуваха грозното поведение на част от феновете, заради които срещата бе на два пъти спирана през първото полувреме.

В социалните мрежи Инстаграм и Туитър дори се разпространи посланието #BanBulgaria - идеята да се забрани участието на страната ни на следващите големи първенства. УЕФА вече обяви, че страната ни я чакат санкции. Засега най-лекото, с което можем да се разминем са 2 мача без публика и около 100 000 евро глоби. Ударът по реномето на България обаче е неизмеримо.

Камата не успя да задържи сълзите си по време на дискусия в предаване на телевизия "Tudnusa", когато бе запитан какво може да бъде решението на проблема.

"Да не се допускат до стадиона или по-тежко. Като в Англия от години. Пет години, без да стъпват на стадиони нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!", каза Ицо, а после наведе глава и ревна.

ВИЖТЕ КАК СТОИЧКОВ ДАВА ВОЛЯ НА ЕМОЦИИТЕ СИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"