Задържаха кандидат за съветник от ДПС с незаконни оръжия и тетрадка с имена

Задържаха кандидат за съветник от ДПС с незаконни оръжия и тетрадка с имена
A A+ A++ A

Кандидатът за общински съветник Х.Д., който е и активист в екипа на борещата се за трети кметски мандат в Борован Десислава Тодорова е задържан, заради намерени в дума му незаконни оръжия и тетрадка с имена, съобщиха източници на “Зов нюз”.

По всичко личи, че предизборната кампания за задържания мъж е на път да приключи не по план. В къщата му в с. Малорад са били намерени два бойни пистолета и един газов, преправен на боен, множество патрони и тетрадка със записани имена. Интересно как областният лидер на ДПС Борислав Банчев би коментирал случая, особено ако се окаже и докаже, че имената в тетрадката са свързани с намерение за купуване на гласове.

Пред полицаите Х. Д., който е и трети в листата за общински съветници на Тодорова е казал, че е ловец. Според нашите източници обаче той не разполага с документ, който да удостовери, че е такъв. Х. Д. е бивш полицай от Бяла Слатина, в момента е пенсионер и кандидат за общински съветник. Хората в Малорад коментират, че екипът на досегашната кметица не води нормална предизборна кампания, а все едно се подготвя за война.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"