Фандъкова: София показа, че е дясна

Фандъкова: София показа, че е дясна
Facebook
A A+ A++ A

Да, благодаря на всички софиянци, които подкрепиха моята кандидатура, благодарим за доверието, за мене това означава много голяма отговорност. София показа, че е дясна. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на столицата Йорданка Фандъкова, която печели първия тур пред Мая Манолова, цитирана от БНТ.

Фандъкова изрази увереност, че софиянци са показали, че имат вярната преценка и желаят развитието на София да продължи. „Искам да благодаря и на хората, които застанаха заедно с мене в тази кампания и които имат желанието да работят за София“, каза тя.

По думите ѝ е важно в Столичния общински съвет да има прозрачност, което да гарантира развитието на бъдещите проекти.

„Надявам се, че и следващата неделя софиянци ще излязат да гласуват, защото този избор е важен. Заставаме с конкретни решения и проекти“, каза Фандъкова.

Тя добави, че е готова за разговори с всички десни кандидати, защото софиянци са показали, че има добри и прагматични решения в техните програми.

„Мисля, че бях много ясна през цялата кампания. С проектите, с решенията за града, не се крия зад празни приказки и общи думи. Така работя, хората ме познават“, каза още Фандъкова.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"