Адел свали 30 килограма

Адел свали 30 килограма
A A+ A++ A
Световноизвестната певица Адел отслабна 30 кг за сравнително кратък период от време, пише Сън. Първоначалното възхищение от нейната страхотна фигура сега е заменено от въпроса как е успяла да го направи.
 
Според таблоида на US Weekly, Адел е на специална диета, която включва нискокалорична храна и малка употреба на сладко с чаша вино. Освен това тя спортува интензивно, въпреки че е известно, че не е любител на физическата активност.
 
Диетата ѝ била предписана от диетолог според личното здраве и фитнес.
  
Адел тренира три пъти седмично и според Сън посещава и курсове по пилатес със съпругата на Роби Уилямс - Айда. Но се появиха съобщения, че най-голямата й мотивация в момента, освен нейния син, е нова любов.
 
По отношение на храната и напитките, тя консумира зелен чай, кафе без захар, чаша червено вино веднъж седмично и, разбира се, много вода. Храната се основава на плодове и зеленчуци, особено ябълки, боровинки, целина, рукола, а като подправки използва само магданоз и куркума. Певицата комбинира сьомга, пуешко месо, варена елда, ядки, а черен шоколад с висок процент какао яде три пъти седмично. 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"