В София приключи международно специализирано изложение INTERFOOD & DRINK 2019

В София приключи международно специализирано изложение INTERFOOD & DRINK 2019
A A+ A++ A

06-09 ноември 2019 г. в гр. София се проведе XVIII Международно специализирано изложение на хранителни стоки INTERFOOD & DRINK 2019, което по право се счита за едно от водещите отраслови изложения в България и на Балканите. Изложението INTERFOOD & DRINK 2019 е широко известно в цялата Юго-Източна Европа и за пределите й, и всяка година събира производители и водещи специалисти, позволявайки да се изгради взаимодействието между представителите на хранителния отрасъл.

Новосибирска област на Руска Федерация бе представена достойно от ориентираните към износа компании-производители, които представиха на професионалистите в хранителната индустрия оборудването си, хранителните стоки и биопрепаратите.

Био-Веста – производител на биопрепарати от чисти култури пробиотични микроорганизми.

Боел Диспендинг Системс – разработчик на устройства за бързо непенливо разливане на напитки.

Микопро – производител на биопрепарати за защита на растения от паразитни нематоди и разработчик на функционално хранене на основа на полезните гъби.

Бротех – производител на оборудване за хранително-вкусовата промишленост.

Здоровое Питание – производител и доставчик на полезни и вкусни продукти за здравословно хранене.

За 4 дни работа на изложението новосибирските компании са провели над 30 целеви делови преговори с компании от България и други държави от света. В резултат на преговорите са подписани три съглашения за доставка на пробни партии продукция, както и са постигнати договорености за по-нататъшно сътрудничество и реализация на стратегически планове.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"