Годишен хороскоп за 2020- Близнаци: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Близнаци: Любов, пари, кариера, здраве
A A+ A++ A

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Близнаци е третият зодиакален знак и се управлява от планетата Венера. Това е въздушен знак, също като Везни и Водолей.

Според вашия хороскоп за 2020 г. вие навлизате в период, в който трябва да изградите живота си, Близнаци, така че използвайте тази година, за да постигнете всичко, което наистина искате в живота си, и обърнете внимание на това как да сбъднете най-големите си мечти.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Близнаци за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: Ако вашият рожден ден е между 21 май и 1 юни. 2020 ще донесе някои много добри възможности и късмет и ви позволява да подобрите живота си сериозно. През тази година ще имате нуждата да се сблъсквате с нови неща. Непознатото ще ви привлича силно.

2-ри декан: Ако вашият рожден ден е между 2 и 11 юни. През тази година нещата ще се получават най-добре, ако работите в партньорства и в екип. Поемете колкото можете повече ангажименти и ще постигнете големи успехи.

3-ти декан: Ако вашият рожден ден е между 12 и 21 юни. През 2020 година любопитството ще бъде движеща сила в живота ви, което не е никак лошо. Поставете си цели, които ще успеете да постигнете.

Влияние на планетите върху Близнаци през 2020 година:

Започвайки от тази година, Близнаците ще бъдат много по-внимателни относно хората, които ги заобикалят. Ще срещнете много нови хора през тази година и задълбочено ще обмисляте кои от тях трябва да останат в живота ви и кои не. Сатурн ще бъде във връзка с Плутон на 12 януари и ще определи именно тези по-високи изисквания, които имате към околните.

Имате нужда от много търпение и дипломация, за да избегнете сблъсъци и дори раздели, особено между 3 януари - 15 февруари, когато темпераментният и създаващ конфликти Марс ще влияе на Близнаци.  

Венера е ретроградна в Близнаци между 12 май и 25 юни.

Венера носи много конфликти с хората, които са важни за вас, и всичко може да започне от наследство, разпределение на отговорности или морални принципи. Възможно е някой важен за вас човек да ви предложи партньорство през август.

Вижте повече на: Jenite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »