Цитиридис се гаври със Слави Трифонов в първата си изява в ефира на bTV

Цитиридис се гаври със Слави Трифонов в първата си изява в ефира на bTV
A A+ A++ A

Разгеле, че има нов водещ, а не е старият!". С тази закачка към публиката започна представянето на новия водещ на шоуто на мястото на Слави Трифонов - Николаос Цитиридис.

Той сподели, че няма да кара публиката да ръкопляска и да показва емоции както предшественика си. Младият мъж седна на мястото на Дългия в изцяло ново модерно студио - с ново диванче и нов бенд. 

"Денислав Дачев е шеф на оркестъра, а Цвети е певицата ни. Искам да ви представя Светльо на китарата, Мартин на тромпет, а Виктор е на барабаните.", каза Цитиридис. Симпатичният комик обяви, че ще кани само известни в предаването и... Криско. Първият му гост при представянето му пред журналисти, бе шефът в бТВ Флориан Скала. Той пък от своя страна, му обеща да води шоуто 20 години.

Балет няма да има. Цитиридас се пошегувал, че за ко-водеща се надявал на мацка, но след време. След неколкомесечна селекция бТВ откри наследника на Слави Трифонов. Стендъп комедиантът Николаос-Теодорос Цитиридис постъпва в екипа на шоуто като сценарист, но продуцентите бързо забелязват потенциала му за водещ. 

Безспорно за това помагат няколко години на сцената на "Комеди клуб София", чийто резидент е Николаос. Преди да стане стендъп комедиант, Цитиридис или Додо, както го наричат приятелите му, е бил журналист-аниматор, дори строител. Роден е в Гърция и е с българо-гръцки произход. Израства в София, завършил е журналистика в СУ, пише България днес.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »