Супербоул зарадва киноманите с нови кадри от най-чаканите филмови заглавия тази година

Супербоул зарадва киноманите с нови кадри от най-чаканите филмови заглавия тази година
A A+ A++ A

Рано тази сутрин се състоя Супербоул – финалът за купата на Националната футболна лига в САЩ. Това е най-гледаното и най-зрелищното спортно събитие отвъд Океана, което по традиция привлича вниманието на милиони киномани от цял свят, тъй като филмовите студиа предлагат специално подготвяни спотове за някои от най-очакваните заглавия за годината. 54-тото издание на Супербоул не беше изключение и зрителите успяха да се насладят на нови, наелектризиращи кадри от Смъртта може да почака, Черната вдовица, Бързи и яростни 9 и Топ Гън: Маверик. „25-ят Бонд филм ще промени всичко.“

Това обещава спотът на Смъртта може да почака, който бележи емблематичен момент в историята на близо 60-годишния иконичен франчайз за шпионина на Нейно величество – агент 007. В ролята на Джеймс Бонд за пети и последен път се завръща Даниел Крейг, който завинаги промени представите ни за образа и успешно се конкурира с Шон Конъри за титлата „най-любим Бонд“ на всички времена. В Смъртта може да почака плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от опасна мисия, възложена от ЦРУ.

Залогът е голям, желанието за справедливост също. Наистина ли Смъртта може да почака? Ще разберем на 8 април в кината на 2D, 3D и IMAX 3D. След години трепетно очакване, този май един от най-обичаните герои на Марвел – Черната вдовица, най-накрая ще получи своя самостоятелен филм. Черната вдовица ще разкаже визуално впечатляващата, изпълнена с екшън, напрежение и мистерия, емоционална история на Наташа Романоф (Скарлет Йохансон) и нейния труден път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите. Изпълненият с динамика спот на филма разкрива нелекия избор, който ще трябва да направи Наташа, и основната заплаха, която ще разтърси света ѝ, в лицето на енигматичния суперзлодей Таскмастър. Черната вдовица се завръща на 1 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX. На 22 май затягаме коланите за нетърпеливо очакваната нова серия от една от най- популярните и успешни филмови поредици – „Бързи и яростни“. В Бързи и яростни 9 феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях сага, както и, разбира се, на няколко изненади, включително и завръщането на любим образ.

Чрез стегнат монтаж и отлична симбиоза между звук и картина, атрактивният телевизионен спот на Бързи и яростни 9 разкрива част от забележителните каскади във филма и загатва за високия залог, който трябва да „платят“ героите. Бързи и яростни 9 обещава да бъде най-мащабната, експлозивна и вълнуваща част до момента и ще форсира само в кината, IMAX и 4DX на 22 май. А през юли е време за едно от най-дългоочакваните продължения в историята на Холивуд ще влети в кината със скоростта на изтребител – Топ Гън: Маверик. Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Пийт „Маверик“ Мичъл (Том Круз) се сблъсква с най- дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят. А сред тях е и лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия партньор и най-добър приятел на Маверик – Гуус. Новият спот, изпълнен с драматизъм и заснети в реални условия, впечатляващи въздушни акробатики, дава заявка, че Топ Гън: Маверик ще бъде спираща дъха история, която не бива да бъде пропуска на на голям екран. Затягайте коланите – Топ Гън: Маверик идва в кината и IMAX от 17 юли.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »