Гришо разкри, че пак е влюбен! За коя ли дама е това послание и жест навръх Св. Валентин (СНИМКА)

Гришо разкри, че пак е влюбен! За коя ли дама е това послание и жест навръх Св. Валентин (СНИМКА)
A A+ A++ A

Родният плейбой от световна класа - Григор Димитров, пак лети на крилете на любовта. хасковлията пусна интимно послание навръх Свети Валентин, показвайки, че е влюбен и това го усмихва и кара да се чувства отлично. 

Гришо публикува две снимки в социалната мрежа Инстаграм с много силно послание: "Недостатъците ти са идеални за сърцето, на което му е отредено да те обича."

Нашето момче демонстрира, че мисли за своята загадъчна половинка на 14 февруари от самолета.

Той показа и снимка на огромно мече от рози, което е снимал на страхотно романтично място - на брега в Монте Карло, на фона на десетките яхти. Именно там е домът на Димитров, където остава, когато не е по турнири. 

Последователите му в Инстаграм пък се скъсват от любопитство за коя дама са подаръците, явно предстои голямо разкритие, но няма да е днес.

Някои от феновете на Гришо пък му честитят Трифон зарезан с уточнението: Ако още обичаш и милееш за нашата родина - България!?

Вече почнаха предположенията коя жена е успяла да впечатли Григор, който е известен с афинитета си към отракани каки. В миналото имаше бурни връзки с колежката си Мария Шарапова, а после се прехвърли в обятията на певицата и сексбомба - Никол Шерцингер. 

Откакто с последната се разделиха имаше слухове за няколко авантюри на тенисиста, но те се оказаха кьорфишек.

Григор Димитров загуби три от последните си четири двубоя и навлезе в лоша серия след доброто представяне на ATP Cup. Топ тенисистът ни не успя да се класира на първия си четвъртфинал през настоящата година, след като отпадна във втория кръг в Ротердам. Финалистът от 2018 г. загуби от Феликс Оже-Алиасим с 4-6 2-6.

Водещият ни тенисист ще опита да се върне към успехите на турнира в Акапулко, който ще се проведе от 24 до 29 февруари. Българинът е шампион в надпреварата от 2014 година.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »