Боят Джошуа-Пулев е договорен за 20 юни на ултра модерна арена

Боят Джошуа-Пулев е договорен за 20 юни на ултра модерна арена
A A+ A++ A

Чаканият с огромен интерес бой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще го бъде. Това вече е ясно. Зрелището ше се състои на 20 юни на чисто новия стадион на Тотнъм в Лондон. Това е записано в черновата на договора, която е била получена преди броени часове в щаба на Пулев. Информацията потвърди за "Нова тв" мениджърът на „Кобрата” Ивайло Гоцев. През следващата седмица българският боксов промоутър ще замине на оглед на съоръженията и хотелите в Лондон, за да бъдат подготвени специални пакетни оферти за българските фенове, които искат да проследят големия двубой на мястото на събитието.

Гоцев обяви, че 35% от билетите за мача „Джошуа-Пулев” са гарантирани за българска публика.

В следващите дни самият Кубрат Пулев ще замине в САЩ, за да наблюдава на живо мача за световната титла в тежка категория на версията WBC между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, който ще се проведе на 22 февруари в Лас Вегас. След него „Кобрата” ще остане в Америка на подготвителен лагер. Българската боксова звезда ще се завърне в Европа няколко седмици преди срещата си с Антъни Джошуа в Лондон.

За втори път се насрочва сблъсък между Курбат Пулев и Антъни Джошуа. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 28 октомври 2017 година, но тогава контузия в ръката спря българина по пътя към големия мач. Пулев бе сменен от камерунеца Карлос Такам.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"