Фенове на Локо блокираха булевард в Пловдив със странни искания (СНИМКИ)

Спорт | 20 февруари 2020, четвъртък / 09:30| Показвания:

Десетки фенове на Локомотив Пловдив изненадващо блокираха един от най-големите булеварди в Пловдив - „Цар Борис Трети Обединител“. Те направиха това, разпъвайки огромен плакат, с който искат оставката на кмета Здравко Димитров – Зико. После се преместиха и в един от тунелите в града под тепетата, където също за кратко възпрепятстваха движението и изнервиха шофьорите, които обявиха несъгласие с импровизирания протест и начините му на изпълнение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Привържениците на черно-белите излязоха с декларация, в която разкритикуваха кмета за думите му, че Ботев и Локо не могат да делят градския стадион Пловдив. Те заявиха, че до тях никой не се е допитвал по тази тема и изразиха недоумение, как кмета е стигнал до този извод. Съвсем логично е обаче двата кръвни врага да не играят на една арена, защото това е предпоставка за ексцесии. А и няма как това да стане, след като Ботев отказва да домакинства на стадион "Пловдив". Така с еоказва,ч е локомотивците зививат ръце в опит да демонстрират неприязънта си към "канарчетата".

Мотивите на запалянковците на втория по популярност тим в Пловдив относно финансирането пък са меко казано недомислени. Причината е, че и на техния клуб е обещана солидна парична помощ, за да бъде изградена база за ДЮШ в кв. "Тракия". Освен това нападките им за развалената концесия на стадион "Христо Ботев" са доста неиздържани на фона на факта, че Локомотив се провали с гръм и трясък с концесията на подлеза до Централна гара.

 

 

 

 

 


Обратно  

Търсене

Търси