ПП МИР: Парламентарни партии ни атакуват заради каузата за честни избори

ПП МИР: Парламентарни партии ни атакуват заради каузата за честни избори
A A+ A++ A

„МИР е парията на Моралните, Инициативните и Родолюбиви българи и ще продължим да се борим с всички законови средства да спрем партиите на старуквото, които вече 30 години ограбват българите.” Това каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев по повод изказване пред Парламента на депутата от ВМРО Юлиан Ангелов. Според Ангелов кандидати на ДПС и ГЕРБ са се явявали през регистрациите на други партии, като ВОЛЯ и МИР.

„От ПП МИР осъждаме и се разграничаваме от всеки опит да бъдем вкарани в политически задулисни игри на парламентарно представените партии. Фактът, че ПП МИР набира все повече популярност и съмишленици очевидно прави впечатление и дразни някои политически среди. Не сме част от каквито и да е било конспиративни изборни машинации, още повече с представители на управляващата партия”, отговарят с позиция по темата от ръководството на МИР. По време на изказването си Ангелов си позволи да иронизира действията на Политическа партия МИР за прилагането на машинното гласуване в България. „Страхът на ВМРО, ГЕРБ, БСП, ДПС и всички други партии на статуквото от набиращата все по-голяма сила и популярност млада българска партия МИР е очевиден. ПП МИР ще продължи с пълна сила да се бори за справедливостта в страната ни”, беше категоричен Славчев.

„Очевидно националната кауза зад която застана ПП МИР - провеждане на четсни избори чрез машинно гласуване притесни сериозни всички партии на статуквото в това число и ВМРО, които се представят за патриоти, а всъщност участват в разграбването на България наравно с ГЕРБ и Бойко Борисов”, каза лидерът на ПП МИР. От партията настояват Юлиан Ангелов да се извини още днес.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »