Яхти и любов! Уникални фотоси от живота на Венета - щерката на Бойко Борисов

Яхти и любов! Уникални фотоси от живота на Венета - щерката на Бойко Борисов
A A+ A++ A

Наскоро единствената дъщеря на премиера Бойко Борисов празнува своя рожден ден. Всяка година Венета отбелязва повода скромно, без излишно медийно внимание и купони с червен килим. Щерката на министър-председателя води нормален живот, далеч от лукса и блясъка, в който се къпят редица наследници на знакови лица от родния политически елит.

За разлика от тях Венета е напълно отдадена на половинката си Иван, двете им деца и семейството и не обича да привлича излишен медиен интерес към себе си. Колегите от в-к "Ретро“ се сдобиха с уникални кадри от личния архив на премиерската дъщеря, които доказват, че най-щастливите й житейски мигове са споделени с нейния любим, двете им момчета Бойко-младши и Иван.

Преди да се върне в България и да свие семейно гнездо в Банкя, дълги години Венета пребиваваше в Щатите, където и до ден-днешен живее нейната майка, уважаваната лекарка д-р Стела Костова. Именно зад океана дъщерята на Борисов завърши образованието си, а малко известно е, че е притежателка на три дипломи – по международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси, от престижния Калифорнийски университет.

В момента Венета все още е в майчинство, тъй като вторият й син Иван се роди през юли 2018 година. Първородният Бойко-младши, който носи името на дядо си, проплака в началото на 2016 г. и наскоро навърши 4 годинки.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"