Сигнал до Novinite.bg: БДЖ е оставило своите служители без предпазни средства, хората се страхуват

Сигнал до Novinite.bg: БДЖ е оставило своите служители без предпазни средства, хората се страхуват
A A+ A++ A

Силно притеснителен сигнал от служители на БДЖ бе изпратен до редакцията на Novinite.bg. От него става ясно, че в разгара на кризата с коронавируса влаковите бригади работят без никакви предпазни средства, било то маски, ръкавици или дезинфектанти. Такива не са им осигурени, а има информации, че шефовете съветват служителите да не ползват и лични такива, за да не всяват паника у пътниците.

ЕТО КАКЪВ СИГНАЛ СТИГНА ДО НАШАТА МЕДИЯ:

"Всички превозни бригади в БДЖ работим без маски, ръкавици и дезифектанти. нищо не ни е раздадено. Защо се говори за всички други, но не и за нас? Ние сме наистина в близък контакт с всеки един човек във влаковете. Ето - вече има една бригада, която е била в контакт с болен от коронавирус от Варна. МОЛИМ, НЕКА СЕ НАПРАВЯТ ЛИЧНИ ПРОВЕРКИ ОТ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА на влаковите бригади по маршрут: София-Враца-Видин и Брусарци-Лом, минаващ през Василовци откъдето са двата смърни случая до момента. Началникът на всички чиновници издаде заповед по гарите да не пишат билети на пътниците(взел е мерки, )а кондуктори и началниквлака - могат да пишат, въпреки че нямаме и минимално отстояние от пътниците".

Подобни сигнали трябва да са червена лампичка за отговорните фактори, не само в БДЖ, а в Националния щаб за борба с COVID-19. Безотговорни действия могат да имат катастрофални последици, нужна е моментална реакция.

ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ РАЗЛИЧНИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА НА ХОРА, КОИТО РАБОТЯТ В БДЖ

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »