Ангел Кунчев: Не си отменяйте резервациите по морето, ако са за юли и август

Ангел Кунчев: Не си отменяйте резервациите по морето, ако са за юли и август
A A+ A++ A

"Чисто оптимистично погледнато, бих препоръчал, ако някой има направена резервация за море за юли и август, да не я отменя, защото имам надежда, че ще може да я осъществи!

Така или иначе, ако гледаме примера на Китай, смятам, че един обозрим период от 2-3 месеца значи, че можем да минем през пика и да започне постепенно нормализиране, отпускане и отпадане на част от мерките". 

Това каза главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред журналисти по време на днешната си визита в Пловдив, където инспектира подготвените за отваряне зеленчукови пазари.

Всеки посетител на пазара трябва да влиза с маска. Дава се безплатно на всеки, ако няма, съобщи шефът на ОП “Общински пазари” Запрян Тодоров.

“Идеята е да работят фермерските пазари и хем да се спазват мерките, хем да не спираме работата на производителите”, заяви доц. Ангел Кунчев.

Дезинфекцират се улици и контейнери в Пловдив. Приходите в бюджета за първото тримесечие в Община Пловдив са с 8 милиона по-малко, отчете кметът Здравко Димитров.

На проверката присъства и областният управител Дани Каназирева.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"