Кметът на Пловдив се изложи, не знае името на ген. Мутафчийски

Кметът на Пловдив се изложи, не знае името на ген. Мутафчийски
A A+ A++ A

Поредният си гаф сътвори кметът на Пловдив бЗдравко Димитров-Зико. Това се случи по време на официалната церемония по откриването на новата референтна лаборатория за изследване на тестове за коронавирус в Пловдив. Градоначалникът под тепетата на два пъти от два възможни обърка фамилията на генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Ето какво каза Зико:

"Ваше Високо Преосвещенство, генерал-майор Мутафчиев, госпожо областен управител, генерал-майор Матеев, проф. Джамбазов, проф. Мурджева, господин Гергов! Лабораторията е факт -  направихме я от началото досега за 20-ина дни.

Показахме, че когато сме обединени, когато институциите работят заедно и когато не се делим на партии, нещата се получават. Искам да благодаря на основния дарител г-н Гергов, а и на останалите, защото без тяхната ромощ нямаше как да станат нещата.

В днешно време трябва да сме обединени не само когато има катаклизми! Ако може това да ни послужи за урок - да бъдем обединени! Сега ще дам възможност на генерал-майор Мутафчиев да каже няколко думи".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"