Прандели води в София млад и недоказан състав

Прандели води в София млад и недоказан състав
Чезаре Прандели смята да повика млад и сравнително неизползван състав за световните квалификации с България и Малта, съобщава „Football Italia". Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Чезаре Прандели смята да повика млад и сравнително неизползван състав за световните квалификации с България и Малта, съобщава „Football Italia".

Селекционерът на Италия трябва да съобщи избраниците си в неделя вечерта, а медиите на Ботуша очакват повиквателни да получат Марко Верати от ПСЖ, Матиа Дестро от „Рома", Фабио Борини от „Ливърпул", Матиа Де Шильо от „Милан" и Лоренцо Инсине от „Наполи", предаде БГНЕС.

От тези футболисти само Лоренцо Инсине е наистина новото лице, тъй като не бе включен в състава за контролата с Англия преди месец, загубена с 1:2.

Нападателят вероятно ще бъде повикан в мъжкия тим, след като не попадна в състава на младежите на Италия тази седмица.

Марио Балотели почти сигурно няма да играе и в двете квалификации, за да премине две операции с лазер на окото в следващите няколко дни. Първата ще реши проблема с конюнктивита му, а втората е, за да го избави от носенето на контактни лещи.

Пабло Даниел Освалдо може да се завърне, след като не игра на Евро 2012, но Себастиан Джовинко няма да бъде рискуван, тъй като все още лекува контузия.

Италия играе първия си мач от квалификациите в София на 7 септември, а след това приема Малта в Модена на 11 септември.

Ето го и вероятният състав на „адзурите": Джанлуиджи Буфон, Морган Де Санктис, Емилиано Вивиано, Салваторе Сиригу, Кристиан Маджио, Виктор Огбона, Федерико Балдзарети, Матиа Де Шильо (Езекиел Шчелото, Давиде Астори), Андреа Пирло, Клаудио Маркизио, Даниеле Де Роси, Антонио Ночерино, Тиаго Мота, Алесандро Диаманти, Марко Верати (Счелото, Алберто Акуилани, Монтоливо), Матиа Дестро, Пабло Освалдо, Фабио Борини, Лоренцo Инсине.

#Чезаре Прандели #България #Малта #Италия #световни квалификации #Марио Балотели #Джанлуиджи Буфон #Даниеле Де Роси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници