Борисов даде газ с джипа и чу: Всички сме къпани с хладка вода, но при Влади Горанов прекалиха (ВИДЕО)

Борисов даде газ с джипа и чу: Всички сме къпани с хладка вода, но при Влади Горанов прекалиха (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Бойко Борисов яхна прословутия си джип днес навръх празника 24 май. Изаявите му пак бяха предавани на живо във Фейсбук страницата на министър-председателя.

В джипа Бойко го играе шофьор на кмета на Пазарджик, образователният министър Красимир Вълчев и финансовият министър Владислав Горанов. Градоначалникът, който не е от ГЕРБ, призна, че по избори "се закача с ГЕРБ", но партията на премиера е направила много за града.

Борисов пък остана приятно изненадан от "китките, измитото и изчистеното" в града. "Аз като кмет не го умеех хич. Като дойде Фандъкова и направи цветята", призна министър-председателят.

"Като кажете нещо и го правите, а не като другите. Те са кьопави" заяви градоначалникът на Пазарджик Тодор Попов.

"Всички минаха по тая пързалка, но при него прекалиха. Все пак всички сме къпани с хладка вода, но Влади се справя изключително успешно", заяви Тодор Попов за финансовия министър Владислав Горанов.

Премиерът и кметът на Пазарджик ще инспектират изграждането на ново кръгово кръстовище край пазарджишкото село Мало Конаре на пътя Пазарджик - Пловдив. Борисов ще види и как върви изпълнението на ремонтните дейности на пътната отсечка до границата с област Пловдив.

След инспекция министър-председателят заминава за Велинград, където ще се срещне с местното общинско ръководство.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »