Срам, срам, срам! Дипломат №1 на България Екатерина Захариева знае английски, колкото Стоичков и Кобрата (ВИДЕО)

Срам, срам, срам! Дипломат №1 на България Екатерина Захариева знае английски, колкото Стоичков и Кобрата (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Недопустимо базови познания по английски език демонстрира външният ни министър Екатерина Захариева по време на конференция с участието на различни европейски институции.

Дипломат №1 на България демонстрира “завидни” лингвистични умения по време на международната пресконференция “Демокрация, която дава резултати: Реализиране на пълния потенциал на Западните Балкани”.

Нивото на английски на външния ни министър трябва, по подразбиране, да е перфектно. Вместо това обаче то е меко казано срамно. Доближава се до уменията по езика на Шекспир на Кобрата или Христо Стоичков. Последният преди години се изложи, когато разпространиха негово изказване след мач в Африка на неговия Мамелъди Съндаунс. На Камата обаче му е простено. На Захариева - не!

Събитието, на което Захариева говори е организирано от Центъра за изследване на демокрацията и се е състояло на 16 март. Клипът от събитието обаче предизвика бурни реакции в социалните мрежи едва сега.

Според биографията на външният ни министър Захариева владее английски и немски език. От нейната реч обаче се вижда, че “завидното” ниво е по-скоро начално. Захариева допуска всевъзможни граматически грешки, присъщи по-скоро за ученик в начална фаза на своето обучение.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »