Вучич: В Сърбия с лупа да търсите човек, който да каже лошо за България, няма да го намерите

Вучич: В Сърбия с лупа да търсите човек, който да каже лошо за България, няма да го намерите
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич кацнаха край Летница, за да видят на живо част от трасето на "Балкански поток". По-рано двамата лидери направиха инспекция на АМ "Европа". 

"Цяла Европа сега нас ни гледа", коментира премиерът Борисов. Той отново обясни, че след като работниците пристигнали у нас били под 14 дневна карантина. "От България през Сърбия все е Балкан, обединяващо има Балкани, все хубаво", добави той. По думите му всякакъв газ щял да минава през трабите. "Борса, ние с теб може да го прекараме", заяви премиерът. Той обяви, че ще заведе Вучич до манастира н Свети Сава.

"Надявам се че скоро ще съединим и двете части в област Зайча“, отбеляза Вучич. Той благодари на Борисов още веднъж и обяви ,че никой в Сърбия няма да каже лошо дума за България и българите. С лупа и микроскоп да тръгнете да търсите човек, който да каже нещо лошо за България няма да го намерите“, отбеляза сръбския президент. По думите му "Балкански поток" значел икономичекси разтеж и за двете държави.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »