От мрежата: Ох, ще се разплача от умиление. Горките полицаи ги били залели с червена боя

Гледна точка | 15 юли 2020, сряда / 13:59| Показвания:След вчерашните протести  под прозорците на властта и обявените няколко ранени полицай, социалните мрежи прегряха от коментари на възмутени граждани.
 
Припомняме, че малко след 22:30 напрежението на протеста се покачи, след като младо момче закачи плаката “Продава се”, върху колоните на бившия Партиен дом. След намесата на органите на реда протеста беше прекратен, а линейка откара ранените полицай към близката болница.
 
Публикуваме без редакторска намеса мнението на Мирослав Иванов, свидетел на снощните безредици, породено след извънредния брифинг на СДВР след края на протеста:
 
“Ох, ще се разплача от умиление. Горките полицаи ги били залели с червена боя, а те били без каски.
 
Ей сега даже ще ревна. Значи тия мутри шести ден не могат да установят с имена кой преби оковани в белезници хора, ама ние, разбираш ли, требва да скърбим за техните залети с боя униформи.
 
Крайно време е бай полицай да разбере, че освен да реве за заплати има и други отговорности . Част от неговата работа е рискова - риск да му гърмят бомбички, да го заливат с вода, с боя, с пикня. Това работи просто. Що не станахте библиотекарки, бе?”
 
 
 

Тагове: СДРВ, полиция, протест

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси