Бабикян: Основната цел е на недоволстващите е напускането на работа на депутатите

Бабикян: Основната цел е на недоволстващите е напускането на работа на депутатите
A A+ A++ A

Всеки трябва да направи избор между трудовите си потребности и гражданския си дълг. Това каза за предаването. Хиляди присъстват на протестите пред Парламента и броя им се увеличава. Движението пред НС е блокирано. Основната цел е на недоволстващите е напускането на работа на депутатите. Това каза политическия пиар Арман Бабикян за радио "Фокус".

"Случващото се е форма на гражданско неподчинение, подобни форми ще има и в други части на страната, обясни той. По думите му в страната има много по-тежък вирус от Ковид 19 и това е вируса на корупцията, а лечението му е на улицата. Протестиращите нямат интерес от провокации, диалог с полицията има", допълни Бабикян.

„Нямаме интерес от провокации, нито от хулигански прояви. Така е било и във всички дни до момента. През цялото време си помагаме. Тези, които искат ексцесии са тези, които искат да компрометират протеста, а именно властта. Никой от нас няма такъв интерес. Момчетата (полицията) вършат работата си. Сигурен съм, че долу под каските, с които са оборудвани имат нашите мисли, нашите проблеми и нашите желания“, каза той.

#Бабикян #протест #НС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"