Ицо Хазарта: Дани Кирилов конкурира попова лъчичка по интелект! Доган и Пеевски си ги заслужаваме

Ицо Хазарта: Дани Кирилов конкурира попова лъчичка по интелект! Доган и Пеевски си ги заслужаваме
A A+ A++ A

Трудно ми е да повярвам, че някой би го интересувало мнението на такъв като мен относно протестите и случващото се в България през последните дни. Виждам обаче, че повечето, ако не и всички представители на българския шоубизнес си мълчат, очевидно заети с изкуството си и с други значими неща. Бих подминал случващото се, както съм постъпвал и друг път, но усещам, че ако мълча в такъв момент, ще се срамувам от себе си, коментира рап изпълнителят и основател на „Ъпсурт“ Ицо Хазарта пред e-vestnik.bg

Певецът поздрави Христо Иванов и Иво Мирчев за акцията край „Росенец“, а по повод поредния вот на доверие срещу правителството посочи: „Каквото и да стане на тоя вот, аз все ще трябва да работя, за да има какво да ям. Бизнесът ми, слава Богу, не зависи от обществени поръчки и от еврофондове“.

„Относно Бойко Борисов – не искам да разсъждавам за клипчета, снимки, шкафчета и чекмеджета, вярно ли е, не е ли вярно, и защо е допуснал някаква „дама“ да го снима в собствения му дом“, каза Ицо Хазарта и изтъкна, че има проблем с рекета на безброй малки и големи бизнесмени, както и с подбора на кадри на всички нива.

„Вижте го Дани Кирилов, човекът с книжката за оцветяване, конкуриращ попова лъжичка с интелекта си. Това е министър на правосъдието. Представете си какво унижение изпитва всеки един адвокат, съдия или изобщо човек, свързан с юридическата сфера, когато вижда своя висш представител в правителството“, коментира той.

„Относно г-н Доган и г-н Пеевски може да се напише доста. Казано накратко – мисля, че си ги заслужаваме. И моето, и предишното поколение. Не и младите, обаче. Сигурен съм, че младите ще им го покажат по съответния начин“, заяви Ицо Хазарта и подчерта, че подкрепя протестите, защото от това правителство и парламент вредата е по-голяма, отколкото ползата.

„Що се касае до г-н Гешев – ако непременно трябва да остане на работа в прокуратурата, то оптимален вариант би бил да стане пазач на паркинга й. Вярвам, че всички ние се убедихме в безспорните му качества за тази длъжност“, смята той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »