НА ЖИВО! Радев нарече Бойко с тежки думи! Стратегическият съвет към президента представя Национален документ за спасение

НА ЖИВО! Радев нарече Бойко с тежки думи! Стратегическият съвет към президента представя Национален документ за спасение
A A+ A++ A

Българите все по-често си задават въпроса какво трябва да направим оттук нататък, така че да избегнем повтарянето на тази управленска катастрофа. Пред нас е примерът на авторитарното управление, на резултатите от подмяната на идеите от пропагандата, на законността от задкулисните договорки. Това заяви президентът Румен Радев.

Тази порочна система въведе страната в днешната дълбока криза, върна историческия часовник на България към зората на прехода, когато се учехме да говорим свободно и да провеждаме честни избори. Затова приветствам решението на Стратегическия съвет да заложи на коренно различен подход – откритост, системност и последователност. Затова Националният стратегически документ ще бъде представен на три етапа, подчерта Радев.

Българите масово отхвърлят пропагандата и имат право да знаят истинското състояние на страната. Министър- председателят не посмя да излезе от създадения от самия него илюзорен свят и вчера отново заяви, че в последните 3 г. България била в челото на най-бързо развиващите страни в Европа, каза Радев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници