Христо: Страх те е Борисов, да пипнеш в прокуратурата, ето това е истинското задкулисие(ВИДЕО)

Общество | 17 август 2020, понеделник / 16:54| Показвания:Внасяме писмо до Бойко Борисов с напомняне, че изтече 1 месец, от който той ни обеща, че ще ни бъде предоставен отчета на "Лукойл". Смятаме, че чрез различни счетоводни манипулации "Лукойл" е крил печалба. Ние водим дела за достъп до обществена информация, за да ни се предоставят тези обществени отчети. 

"Аз не искам да ми ги дава на мен, а да ги публикува публично, за да може всеки да си . Междувременно изтече още един запис, интересно е съдържанието, от което става ясно, че разполага с влияние и се обръща към човек Валентин Василиевич, става въпрос за Валентин Златев", коментира Христо Иванов. 

"Това наричам аз задкулисие и ще продължим да го чистим. Призовавам Борисов да публикува ревизионните актове на "Лукойл", за да видим кой всъщност е цар на задкулисието. А защо Борисов не даде и нова сграда на Коституционния съд. В момента Конституционният съд се намира на гълъбарника на Министерски съвет. Защото към момента има контакти с един или друг "братиньо", каза още той.

"Страх те е Борисов, да пипнеш в прокуратурата, ето това е истинското задкулисие", допълни Иванов.


Тагове: Христо Иванов, Борисов, прокуратура

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси