Бабикян: Възможно е "културният човек" за премиерския пост да е Николай Младенов

Бабикян: Възможно е "културният човек" за премиерския пост да е Николай Младенов
A A+ A++ A

„Предположението за Николай Младенов (бивш външен министър и настоящ спецкоординатор на ООН за близкоизточния мирен процес - б.р.) е интересно и възможно“. Така пред БНР лаконично Арман Бабикян „повдигна завесата“, която вчера от „отровното трио“ спуснаха, като съобщиха за появила се информация, че се очаква смяна на премиера с негово съгласие – „с човек, който изглежда относително културен, наскоро появил се в София от дълго пътуване“.

„Това няма да бъде част от пазарлъка. Който желае, нека рискува на този пост, но нито ние, нито протестиращите ще приемем“, заяви проф. Велислав Минеков на кратък брифинг пред Министерски съвет в 40-ия ден на протестите срещу властта и главния прокурор.

В предаването „Преди всички“ Бабикян коментира снощното поведение на полицията, която реално отсъстваше при възникването на конфликт при посолството на Румъния в София.

„В продължение на 30 дни полицаите чинно охраняваха протестите, изпълняваха ангажиментите си по закон. Нареждането не е на полицията, а над техните глави. Явно сега директивата е да се оставят гражданите да застанат един срещу друг“, коментира на Арман Бабикян по повод ескалацията на напрежението при посолството на Румъния в София.

Според него по-големият проблем е защо държавата е решила да абдикира от ангажиментите си и желае натрапване на лошо отношение между гражданите.

#Николай Младенов #Бабикян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"