Една нелека година.. Леко е да облечем в любов изоставени деца

Една нелека година.. Леко е да облечем в любов изоставени деца
A A+ A++ A

ЗА ЛИШЕНИТЕ ОТ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА ДЕЦА САМОТАТА Е В ПЪРВО ЛИЦЕ И СЕГАШНО ВРЕМЕ!

“Когато СЪМ НА ТРИ МЕ ОСТАВЯТ В ДОМА!” “Тате умира от някаква болест, когато СЪМ НА ДВЕ годинки и тогава МАЙКА НИ ИЗПРАЩА НАС, мен, кака и брат ми, В ДОМ!”

Така звучат разказите на изоставените деца, чието детство е лишено от родителска грижа. Макар и пораснали, те винаги разказват за себе си и преживяното изоставяне така, сякаш се случва днес и сега...

ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ОБЛЕЧЕМ В ЛЮБОВ ИЗОСТАВЕНИТЕ ДЕЦА

В една нелека за всеки година – още по-тежко е за децата, които растат без любовта и подкрепата на своите семейства! На прага на новата учебна година и предстоящата зима децата от три Центъра за настаняване от семеен тип в София застават без топли дрехи и обувки, с които биха посрещнали трудностите малко по-ЛЕКО... Заедно можем да им “кажем”, че не са сами, като ги облечем в любов, за да посрещнат учебната година по-леко!

ДАРИ ЗА КАУЗАТА “ОБЛЕЧEНИ В ЛЮБОВ” – ВЗЕМИ ТЕНИСКА С КАУЗА

До 6 -ти септември всеки може да подкрепи дете, дарявайки сума в кампанията “Облечени в любов!” на https://www.platformata.bg/bg/kauzi/836:za-leka- zima/details/campaign.html А за направено ДАРЕНИЕ ЛЕКО и Ателие “Прегърни ме!” отвръщат със специален ДАР от сърце – тениска с рисунка от талантливите деца без родителска грижа от ателие “Прегърни ме!”

ПРЕКРАСНИТЕ РИСУНКИ НА ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА СЕГА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В 20 ТЕНИСКИТЕ С КАУЗА

За своята 20 -та година ЛЕКО “прегърна” дейността на ателие “Прегърни ме!” – място, в което изоставените деца с много любов развиват своята артистична страна и се учат да вярват, че могат да сбъдват своята мечта – талантът и посланието им да достигат до повече хора! И защото е леко да подкрепим тези детски мечти, претворихме 20 техни рисунки в лимитирана серия тениски с Кауза – ДАР за ДАРИТЕЛ в кампанията “Облечени в любов”. Със заряда на талантливите деца от “Прегърни ме” заедно можем да облечем още повече изоставени деца и да разширим кръга благоДАРЯ! Колекцията “Тениски с кауза” може да разгледате на https://20godini.leko.bg/thankyou.html и в галерия “Прегърни ме!” до 6 -ти септември 2020 г.

ЛЕКО Е ДА СМЕ ЗАЕДНО!

ЛЕКО е българска марка интериорни и екстериорни бои – част от портфолиото на ОРГАХИМ АД. През 2020-та година ЛЕКО става на 20! Една нелека година, в която ЛЕКО иска да БЛАГОдари на всички, които я подкрепят и да благоДАРИ на тези, които точно се нуждаят от подкрепа. От 15 години Сдружение “Прегърни ме!” помага и работи с изоставени деца, давайки им това, от което се нуждаят – прегръдки, увереност и шанс да се реализират. С децата в ателието работят художници, писатели, артисти и журналисти – учат ги да вярват, да могат и им помагат да имат бъдеще!

#деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"