СДВР за акцията у Тихомир Василев: Установен е казан за ракия

СДВР за акцията у Тихомир Василев: Установен е казан за ракия
A A+ A++ A

При проверката е установено едно лице, което се е затворило. Обектът е под собственик на ЧЕЗ, след което лицето е отворило само. При проверка е установен казан за ракия, в протокола е записан казан за ракия. Не е имало други лица. Това казаха на брифинг в сградата на СДВР.

"В Девето районно е получен сигнал за незаконно разпространение и производство на акцизни стоки без бандерол в трафопост в "Обеля". При проверката е установено едно лице, което се е затворило в обекта. Трафопостът е собственост на ЧЕЗ. Категорично заявявам, че не е имало разбиване или ключарска помощ. Установен е казан за ракия. Човекът е написал в доброволния протокол, че предава казан за ракия", казаха от МВР.

"Не са извършени никакви претърсвания и изземвания по НПК. Мъж е, брат е на човека, който се споменава в публикациите, но той няма нико общо с брата и майката, които се споменават. През 2012 г. има криминална регистрация. Няма досъдебно производство, всички действия са извършвани по ЗМВР. Само казан за ракия е установен. Проверката е докладвана в Софийска районна прокуратура", обясниха от Столичната дирекция.

В акцията няма намерени наркотици. Тя е проведена по линия на разпространение и производство на акцизни стоки.

#СДВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници