Василев призова СДВР да покаже как с иззетия уред от протокола се вари ракия

Василев призова СДВР да покаже как с иззетия уред от протокола се вари ракия
A A+ A++ A

Активистът от движение Изправи се.БГ Тихомир Василев призова полицията от СДВР да покаже на обществото как с иззетия уред от протокола се вари ракия.

Припомняме, че по-рано от СДВР излязоха на брифинг, за да съобщят, че домът на майката на Василев не е претърсван. А единствено трафопост в кв. Обеля е бил проверен във връзка с акция срещу нелегално продаване на акцизни стоки. От СДВР са категорични, че не е иззет казан за компоти или чушкопек, а казан за ракия.

"Призовавам утре на брифинг днешните милиционери от СДВР да покажат на обществото как с  иззетия уред от протокола се вари ракия", написа във Фейсбук Тихомир Валериев.

"По този начин да стане ясно на обществото какви хора са на ръководни позиции там! А и така "експертизата" ще е явна и обществено достъпна !
‼️🇧🇬Още повече ще продължи и серията им от смехотворни брифинги, в които чупят пръсти, увъртат, оправдават се и откровено лъжат!
Кой ви изпрати, защо разпитвахте за мен и автомобил, който евентуално е мой?
Защо излъгахте че не сте влизали в жилището на родителите ми и в още три мазета? Има свидетели и отново настъпихте мотиката! Спешно оставки!
Извинения не искам от калинки. Само се махнете, защото петните обикновените честни полицаи", написа още той.

#СДВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"