Млада жена загина при брутален инцидент с джет в Балчик, мъж е в болница

Млада жена загина при брутален инцидент с джет в Балчик, мъж е в болница
A A+ A++ A

Окръжната прокуратура в Добрич ръководи започналото разследване на инцидент с джет, при който е загинала млада жена.  На място е следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич. Образувано е досъдебно производство. Инцидентът е станал вчера в морето източно от централния плаж в Балчик. Сигнал за него е подаден на спешния телефон 112 на 22 август вечерта. 47-годишният Красимир Н. управлявал собствения си джет, на който се е возела 27-годишната А.Б. Засилват се да порят вълните и изведнъж попадат на далян с рибарски мрежи.

При преминаването през даляна, който не е бил обозначен,  от джета пада и загива на място 27-годишна А.Б. 47-годишният Красимир също е пострадал. Настанен е в болница. Животът му е извън опасност. 

Днес следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич е извършил оглед на местопроизшествието. Джетът е изваден от морето. Установено е, че далянът за улов риба започва от края на буната и продължава на около 90 метра навътре в морето.

Изпратено е запитване в Изпълнителната агенция по рибарство за собственика на даляна, на който липсват задължителни маркировки и обозначения. Разпитват се свидетели, които са видели инцидента на централния плаж в Балчик.

#джет #Далян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"