Протестиращи и БОЕЦ блокираха Съдебната палата (ВИДЕО)

Протестиращи и БОЕЦ блокираха Съдебната палата (ВИДЕО)
Facebook/БОЕЦ
A A+ A++ A

Протестиращи и представители на гражданско движение “БОЕЦ” блокираха два от входовете на Съдебната палата, предаде репортер на БГНЕС.

В 8:30 часа сградата с двата лъва – “бърлогата на мафията”, както протестиращите я нарекоха, е все още затворена. Те застанаха пред централния вход като част от акциите си “блокада-изненада”, а минути по-късно блокираха и задния вход на както те я нарекоха “съдебната палатка”, откъдето влиза главния прокурор Иван Гешев.

За да имаме правова държава първата стъпка е оставка на Бойко Борисов и оставка на главния прокурор, заявиха протестиращите. Те облепиха сградата с традиционните за акциите им лепенки “Офис на Пеевски”.

Още със своето назначение Иван Гешев заяви, че не уважава разделението на властите, още тогава той демонстрира, че неговата роля е да бъде бухалка за неудобните и да защитава своите господари, заяви Георги Георгиев от “БОЕЦ”.

Недоволните замеряха сградата с яйца като израз на гражданско презрение към онези, които предадоха и продадоха държавата на мафията.

 

#боец #протестиращи #блокада-изненада #Съдебна палата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »