ГЕРБ отговори на Радев: Няма да се запомни с добро този, който сее разделение

ГЕРБ отговори на Радев: Няма да се запомни с добро този, който сее разделение
ГЕРБ
A A+ A++ A

„Всички ние сме в тази зала по волята на българските граждани като демократично избрани в резултат на легитимни избори. Това, в което сме се клели, е да спазваме Конституцията и законите на страната. В тази Конституция е ясно разписано, че цялата власт произтича от народа и никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет”, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова от трибуната на НС, цитирана от Нова телевизия.

„Всеки политик има избор по какъв начин да осмисли присъствието си в политиката и да остане в историята на страната. Едва ли ще се запомни с добро този, който от позицията си на високия си пост, воден от личните си властови амбиции, със стиснат юмрук призова за метежи и бунт. Този, който сее разделение и агресия. Заради когото се издигат бесилки и се разнасят ковчези, заради когото се поругават сградите на институциите в България”, каза още Дариткова.

Тя допълни, че от ГЕРБ са избрали да бъдат национално отговорни, да търсят обединение и умиротворение и да „градят България”.



#Даниела Дариткова #ГЕРБ #политика #раздор #метеж #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »