Уволнили артист от държавен театър заради участието му във "Велико народно въстание"

Уволнили артист от държавен театър заради участието му във "Велико народно въстание"
A A+ A++ A

Артистът от Габровския държавен театър Даниел Михайлов е бил уволнен заради участието му в антиправителствените протести и произнасяне на реч от трибуната в София. Новината бе съобщена от журналиста Стоян Тончев във Фейсбук пост, който обеща скоро да даде повече информация за останалия без работа артист.

Уволненият артист от Габровския държавен театър се казва Даниел Михайлов. Причината е участието му в протестите срещу мутрите, на които се искат оставките на Борисов, Гешев и кабинета на мафията и олигархията, който се управлява и от Пеевски.

Даниел Михайлов държа реч след мен в неделя /30.08.2020 г./ от Трибуната на Свободата в София (Отровното трио) и участва в антиправителствените протести в Габрово и столицата.

Уволнението на Даниел от театъра е нагла демонстрация на сила, репресия и упражняване на власт за лична употреба от страна на управляващите мафиоти. Един артист е оставен без работа, защото е изразил конституционно установеното си право на мнение и политически възгледи.

Къде сте, артисти в България, за да защитите своя колега, или се страхувате да не изгубите трите сребърника??!

ГЕРБ, мутри сте! Борисов, никога няма да надскочиш мутренското си битие и мислене. Ти си най-срамният кървав печат в съвременната история на Бълария. Ти си и Пеевски. И той е теб!

#протест #уволнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »