Бойко Борисов отново се качи на джипа си, този път се разходи из Родопите

Политика | 20 септември 2020, неделя / 11:04| Показвания:Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа си. Този път той се разходи из Родопите. Той посъветва всички, които говорят, да дойдат в Родопите и да видят кой кой е, тъй като в смесените райони само ГЕРБ се изправяло срещу ДПС.

Борисов беше посрещнат с бурни аплодисменти във велинградското село Мечо. Пред местните жители той поясни, че на площада и на жълтите павета искат оставка, а те му отговориха да не подава такава и че те са с него. Хората добавиха, че са сред първите в община Велинград, които са гласували за ГЕРБ.

"София не е България", казаха пред премиера местните, като се похвалиха, че получили и училищен автобус. Борисов пък напомни, че властта е дала над 20 млн. лева за  училищни автобуси.

Министър-председателят  добъви още, че в новата програма ще заделят между 50 -100 млн. лева само за такива села, вместо да ги правят едно по едно. На 15 октомври пък трябва да бъде завършено училището в Бирково, а Борисов обеща да отиде да го види.

Местните изтъкнаха, че много хора са идвали в региона, но само той оставял следа след себе си и докоснал хората.


Тагове: Борисов, джип, Родопи

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси