Симеонов: Добавки от 50 лв. към пенсиите ще има до края на годината

Симеонов: Добавки от 50 лв. към пенсиите ще има до края на годината
A A+ A++ A

Добавки от 50 лв. към пенсиите ще има до края на годината. Това стана ясно от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

"Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв", обяви той в ефира на БНТ.

Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата. По думите му в последните години България има прогресивно развитие с добри икономически показатели.

Той заяви, че подаването на оставка 6 месеца преди избори е безсмислено и би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", коментира Симеонов.

Лидерът на НФСБ каза още, че през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не получавал отговор.

#добавки #пенсионери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"