Борисов: Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно "Добре е!"

Борисов: Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно "Добре е!"
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов е в Родопите, той шофира джипа си на поредната обиколка, този път във Велинградския регион, село Грашево. Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Ненков. По пътя натам министър-председателят разсъждаваше на глас.

,,Ако тука не сме в Родопите толкова дейни, то къде? Да ми говорят за ислямски мисионери. Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат тук и да видят, освен ГЕРБ и ДСБ каква битка се води. Да видят колко имат от "Да България", Мая Манолова. Да дойдат и да видят - кметовете са само от тия две партии. Да дойдат и да видят кой кой е", призова Борисов.

Цветанов и той не е идвал в този район, само вие сте били тук. Идвали са други хора, но вие сте единственият, който докосна хората, обърна се към Борисов един от жителите на Грашево.


Опашки от пенсионери, заради пенсиите и добавките от 50 лв.

С помощта на правителството е ремонтиран пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.

Много сме благодарни и на министър на образованието и него искаме да го видим, за да му благодарим лично. Той много ни помогна с децата и автобусите, казаха местните.

Хората настояха премиерът да дойде и на откриването на пътя, когато е готов, и го поканиха и сега да го почерпят, но той издаде тайна за зам.-министър Нанков.

Сега съм взел Нанков, който се ожени тайно в четвъртък и няма да се бавим, пошегува се премиерът.

Хората им обясниха, че всички в селото и наоколо са българомохамедани, но не се делят и гласуват за ГЕРБ.

Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно "Добре е!", че ме питат къде отиват парите... еми ето къде отиват – при хората, отсече премиерът.

#Борисов #пенсионери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »