Племенникът на Пабло Ескобар намери 18 милиона долара в тайник на легендарния наркобос

Племенникът на Пабло Ескобар намери 18 милиона долара в тайник на легендарния наркобос
A A+ A++ A

Невероятна находка откри племенникът на известния наркобос Пабло Ескобар на име Николас. Той твърди, че е намерил тайник с 18 милиона долара в стената на къщата на Ескобар в Меделин, Колумбия, след като е бил "посетен от видение". Тук са намерени и златна писалка, пишеща машина, сателитни телефони и камера с неразвит филм.

В същото време младежът признава, че не за първи път открива пари, които бандитът е скрил от властите преди няколко десетилетия.

Според съобщения в медиите, банкнотите, намерени този път от Николас Ескобар, в момента са безполезни. Някои от тях са от почти 30 години след смъртта на чичо му и са изгнили. 

Пабло Ескобар беше застрелян при престрелка с полицията през 1993 година. Колумбийският наркобос е смятан за седмия най-богат човек на планетата и неговият престъпен клан контролира до 80 процента от световния пазар на наркотици в края на 80-те и 90-те години. Слуховете за скритото богатство на Ескобар циркулират дълго след смъртта му, а името му е меко казано легендарно.

#Пабло Ескобар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"