Легендарният Джеймс Бонд и "Смъртта може да почака" вече и с официален подкаст!

Легендарният Джеймс Бонд и "Смъртта може да почака" вече и с официален подкаст!
A A+ A++ A

Днес, 30 септември, дебютира първата серия от официалния подкаст на Смъртта може да почака. С огромно вълнение всички от продуценти до фенове посрещат новия формат, който екипът на филма създава, за да доближи зрителите максимално до най-сантименталните моменти от заснемането на продукцията, както и до емоцията да бъдеш част от една от най- популярните и обичани филмови истории на всички времена.

В сериите на подкаста са включени ексклузивни интервюта със звездите от 25-ия филм за иконичния агент 007. Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Лашана Линч, Джефри Райт, Наоми Харис, Ана де Армас, Рори Киниър, Били Магнусен, режисьорът Кари Фукунага и продуцентите Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи позволяват на всички фенове да надникнат в неразкритите задкулисни моменти и уникалната атмосфера на снимачната площадка и споделят най-любопитни подробности от създаването на филма, за образите, за отдадеността и отпечатъка, който оставя в тях.

Били Айлиш и Финеас О'Конъл, които създадоха пилотната песен към саундтрака на Смъртта може да почака, също разказват за еуфорията и признателността си за уникалната възможност да бъдат част от продукцията. Много други ключови фигури – от режисьора на кастинга до супервайзора на специалните ефекти, взимат участие в сериите на подкаста, за да запознаят зрителите в дълбочина с всичко, което се случва преди на бял свят да излезе такава несравнима по своя характер и визия продукция. Всеки епизод се фокусира върху различен аспект от наследството на Джеймс Бонд - от музиката през специалните джаджи до костюмите и колите в продукцията. Подкаст сериите ще разкрият също как се избират невероятните места и се създават зрелищни каскади, както и отговора на един от най-важните въпроси: „Какво е да бъдеш Джеймс Бонд?“ Слушателите на подкаста ще бъдат първите, които ще се докоснат и до музиката на великия Ханс Цимер и най-новите записи от вълшебните изпълнения на Лондонската филхармония специално за 25-ия филм за Бонд. От 30 септември всяка сряда в продължение на 6 седмици в Apple, Spotify и другите големи подкаст платформи ще се излъчва нова серия на подкаста. Влезте в света на Бонд и очаквайте Смъртта може да почака от 20 ноември в кината на 2D, 3D, IMAX и 4DX.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »