Засилено полицейско присъствие на АМ Тракия, заради лошото време

Общество | 13 октомври 2020, вторник / 10:46| Показвания:Повече полицейски патрули ще бъдат разположени днес на  АМ "Тракия", главните пътища Белово-Пазарджик-Пловдив, Пазарджик-Пещера, Пазарджик-Панагюрище, Варвара-Велинград. Причина за това е влошената пътна обстановка заради дъжда. По тези главни шосета днес ще бъдат разположени допълнителни автоатрули, които да наблюдават за проблеми в трафика и ако се налага да съдействат на участниците в движението. По АМ "Тракия" ще се движат и необозначени полицейски автомобили.  Тяхната цел е да следят за водачи с рисково поведение.

От МВР съобщават, че на територията на област Пазарджик времето е облачно, а настилките мокри, което предполага намалена видимост и риск от възникване на инциденти.

„Апелираме водачите да шофират с повишено внимание, с технически изправни автомобили и с много по-ниска от разрешената скорост. Същото се отнася за мотоциклетисти, велосипедисти и пешеходци, особено при преминаване през участъци с интензивно движение“, призовават от МВР- Пазарджик.


Тагове: АМ Тракия, АМ Тракия

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси