На 99-ия ден на протести: „Отровното трио“ надъхва за „Великото народно въстание“ утре вечер

На 99-ия ден на протести: „Отровното трио“ надъхва за „Великото народно въстание“ утре вечер
Facebook/Отровното трио
A A+ A++ A

В 99-ия ден на гражданско недоволство площадът в София отново е пълен с хора, предаде БГНЕС.

На този площад се кове правото, справедливостта, демокрацията, свободата на словото. На този площад са нашите мечти за държавата, в която искаме да живее. Повече не пребиваваме, а живеем и искаме всички да живеем, заяви от трибуната на протеста Арман Бабикян от „Отровното трио”, който надъха присъстващите за утрешното пето “Велико народно въстание”.

Акцент в днешните изказвания от трибуната са дебатите от по-рано в пленарна зала по искането за оставка на председателя на парламента Цвета Караянчева, както и втория ден от присъствието на главния прокурор в парламента, където бе гласуван доклада на прокуратурата.

Дори и утре да не постигнем оставка, трябва да продължим, с тези думи млад мъж – студент, се обърна към протестиращите. Студентът заяви, че хора без никакви морални ценности не могат да продължават да управляват.

Тръгнат ли студентите с мутрите е свършено, заяви от своя страна проф. Велислав Минеков. Тази сутрин студенти от Алма Матер и други университети се присъединиха към протестите. 



 

#протест #"Отровното трио" #студенти #"Велико народно въстание"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »