Клиент на барче в Шумен наплю сервитьорката, защото го молила да напусне, ако не поръчва

Клиент на барче в Шумен наплю сервитьорката, защото го молила да напусне, ако не поръчва
A A+ A++ A

Сводката за престъпленията от вчерашния ден в Шумен е меко казано класическа. Убедете се сами:

Акт по указа за борба с дребното хулиганство са съставени на трима шуменци.

Около 23:15 часа на 24 октомври е приет сигнал от живущи на ул. "Родопи" в Шумен, които съобщили че около паркираните автомобили обикаля мъж със съмнително поведение. Към адреса бил насочен полицейски екип. На място униформените установили мъжа, който бил във видимо нетрезво състояние. Отправил обиди към полицейските служители, отказал да представи документ за самоличност. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за грубо нарушаване на обществения ред.

Вчера по обяд пък в салон за красота на ул."Цар Освободител" в Шумен влязъл 46-годишен мъж и отправил обиди и закани към жена, с която до скоро живял на семейни начала. Бил помолен да напусне, но при излизане й ударил шамар. Подаден бил сигнал в полицията. Мъжът бил установен и задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Малко след 15:15 часа вчера в полицията било потърсено съдействие след като мъж отправил обиди към служител в заведение. Мъжът седнал на кафене на площад Кристал. При него отишла жена да му вземе поръчката. Казал, че не иска да  поръча нищо. Помолен бил да освободи масата за клиенти на заведението, след което мъжът отправил обиди към жената и я наплюл. На място пристигнал екип от РУ- Шумен. Установена била самоличността му, задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Съставен му е акт по УБДХ.

#Шумен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »