Прохладна неделя

Прохладна неделя
A A+ A++ A

След валежите от последните два дни, времето в неделя ще е слънчево почти над цялата страна. Облачността ще се задържи малко по-дълго в някои североизточни райони. Очаквано тази сутрин температурите паднаха с най-ниски стойности около 5 часа в Кнежа – 1 градус, Видин, Плевен, Велико Търново и Разград – 3 градуса. През деня ще е малко по-хладно на някои места спрямо вчера, но отново температурите следобед ще са между 13 и 18 градуса. Вятър ще се усеща в областите около Черноморието.

В планините облачността ще се разкъсва с тенденция към повече слънчеви часове днес.И там температурите паднаха, и днес ще са в интервала от 0 до 7 градуса, до към 10-12 в районите на Банско и Добринище.

В понеделник сутринта ще отбележим най-ниските стойности на термометрите през първата ноемврийска седмица - от 0 до 5-6 градуса. В някои ниски райони – покрай водоеми, в котловини и низини ще се образуват предиобедни мъгли. Следобед в понеделник ще е топло – между 15 и 20 градуса. Дните със слаби есенни превалявания са вторник – предимно в западната половина на страната и с по-малка вероятност - четвъртък-петък.

#слънце

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »