Въпреки обявения край на протестите: Недоволстващи блокираха бул. „Дондуков“

Общество | 2 ноември 2020, понеделник / 19:53| Показвания:Въпреки че вчера от „Отровното трио“ заявиха, че протестът вече няма да бъде всекидневен и обявиха, че следващата демонстрация ще е на 5 ноември, днес пред Министерския съвет отново се събраха протестиращи. Те скандират познатите лозунги „Оставка“, „Борисов – позор, оставка и затвор“ и „Мутри вън“.

 „Бойко Борисов, ти си премиерът, който се изложи пред целия свят с чекмеджето и с голите си снимки. Няма друг европейски лидер, който да прави това с народа си“, заявиха протестиращи.

Исканията остава същите - оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, за предсрочни парламентарни избори, въвеждането на електронно дистанционно гласуване и свикване на Велико народно събрание за промяна в Конституцията.

Протест и във Варна

Недоволни от управлението на страната варненци се събраха пред сградата на местната администрация, за да поискат оставките на кабинета и главния прокурор. И днес протестиращите изказваха мнения за политическата ситуация в страната. Отново бе подчертано, че трябва да се води безкомпромисна борба с корупцията във всички сфери на държавно управление, съобщи БНР.


Тагове: протест, протест

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси