След скандала, версията на Карбовски: Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”

След скандала, версията на Карбовски: Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”
A A+ A++ A
В събота вечер Интернет прегря, след като скандалната дизайнерка Мегз обвини журналиста Мартин Карбовски в секс изнудване, след работата им по проекта "Маската". Всичко започна с гневен пост от страна на Нора Недкова, в който обвинява журналиста в измама и нечестна игра. 

Цялата история прилича донякъде и на скалъпена, по модела "няма лоша реклама", защото в противен случай нещата стават доста сериозни. Можете да се убедите сами по-долу:

Няколко дни по-късно и отговорът на Карбовски не закъсня. "За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш", коментира той като заяви, че по препоръка на адвоката му - всичко ще се разбере в съда.

Ето какво написа журналистът във Фейсбук профила си:

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.
П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва.

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано...

Публикувахте от Мартин Карбовски в Понеделник, 9 ноември 2020 г.

#Карбовски #Миглена Каканашева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »