След загубата: Мелания готова да се разведе с Тръмп

След загубата: Мелания готова да се разведе с Тръмп
A A+ A++ A

Доналд Тръмп все още не признава загубата си на изборите за президент на САЩ от кандидата на демократите Джо Байдън. И това не е всичко. Още една неприятност се задава за бизнесмена. 

Неговата съпруга Мелания има намерение да се разведе с него след 15 години брак. Това твърди британският вестник Independent. 

"Мелания брои всяка минута до момента, в който той ще освободи поста, за да може да се разведе." Това твърди пред The Mail on Sunday Омароса Мениголт Нюман - бивш политически помощник на Тръмп в Белия дом.

Тя предполага, че госпожа Тръмп ще изчака до януари, когато се извършва предаването и приемането на властта. Такова действие би било с цел да се спести унижението на президента, както и да бъде избегнато евентуално отмъщение от негова страна. 

Бившият личен адвокат на Доналд Тръмп и негов личен съветник - Майкъл Коен, заяви, че "изобщо не би бил шокиран, ако няма концесионна реч" от страна на Тръмп. Той очаква Тръмп да не се върне в Белия дом след Рождество за встъпването в длъжност на Джо Байдън.

"Той просто е губещ и това го убива", категоричен бе Коен.

 

#Мелания #Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"