Светлана Гущерова държа бремеността си в пълна секретност и роди тайно

Лайфстайл | 16 ноември 2020, понеделник / 08:30| Показвания:При абсолютна секретност преди няколко дни Светлана Гущерова дари съпруга си Християн с мъжки наследник. Плеймейтката упорито криеше корема си и нито веднъж официално не потвърди, че е в очакване на второ дете. Така е постъпила и при раждането, държано в пълна тайна. В петък обаче милионерската съпруга за пръв път от месеци насам се появи в социалната мрежа в цял ръст. Първо показа новата си прическа във фризьорски салон, а след това се пусна по нощница и халат от собствената й колекция, пише woman.bg.

Припомняме, че преди няколко месеца тя лансира собствена модна марка пижами. Явно младата майка е родила лесно и безпроблемно, след като намери време и за разкрасителна процедура и за реклама на собственото си производство. Не е ясно кога точно Светлата се е отбила през родилното, но пък видимо изглежда в супер форма, сякаш изобщо не е била бременна. Сигурното е обаче, че датата, на която се е родил новият член на фамилия Гущерови е предварително избрана според указанията на личната й астроложка Мира Кунева. Според нейните изчисления се роди и първото дете на Гущерови - Анелия Добромира, която вече е на година и половина.

Най-щастлив от появата на бебето е дядото Добромир Гущеров, тъй като неговият внук ще продължи фамилията. На този етап все още е мистерия как Светлана и съпругът й са записали сина си в свидетелството му за раждане - дали на таткото Християн, каквито предположения се появиха, или на дядото Добромир. Преди появата на Анелия Добромира Светлана заяви, че много иска да продължи името на мъжа си Християн.

Ако все пак двамата са избрали името на дядото, то дъщерята и синът им ще бъдат адаши-Анелия Добромира и Добромир. Такъв прецедент вече имаме при друга ВИП дама-децата на Десислава Плевнелиева се казват Йоан и Йоанна.


Тагове: светлана гущерова

Обратно  

Търсене

Търси