СНИМКИ Шефът на мафията във Филаделфия: Демократите ми дадоха пари, за да фалшифицирам изборите

СНИМКИ Шефът на мафията във Филаделфия: Демократите ми дадоха пари, за да фалшифицирам изборите
A A+ A++ A

Кльощавият Джоуи, както е наричан в средите си шефът на мафията във Филаделфия - Салваторе (Фили) Мерлино, досега се славеше основно с удари в хазарта, изкупуване на чужди вземания и съответно обработка на длъжниците, както и с изнудване. Досието му е богато с всякакви криминални прояви. Сега обаче Скини Джоуи е на път да стане световно известен, като човекът, нает от Демократическата партия да извърши обира на века – фалшификацията на изборите за президент от 3 ноември.

Ако показанията, които той е дал, се потвърдят, това не само ще обърне изборните резултати, но и самата история на САЩ. А най-вече – ще даде старт на серия арести, които могат да стигнат до най-високо ниво в йерархията на демократите и глобалистите. Дори до самия Джо Байдън. Всичко започна вчера с предаването „Шоуто на Крис Салчедо“ по тексаското новинарско радио „Уи бринг а програм“ (WBAP). Гост в него бе единият от екипа адвокати на Доналд Тръмп – Сидни Пауъл (другото известно там него е на бившия нюйоркски кмет Руди Джулиани). В студиото тя заяви съвсем убедено, че вече притежават всички необходими доказателства, за да предизвикат мащабно наказателно разследване срещу демократите.

„Разполагам с всички доказателства в ръцете си, за да бъдат отменени тези избори в ключовите щати. А след това да бъде започнато широкомащабно наказателно разследване за крупни фалшификации. Това е мошеничество от най-високо ниво. Всичко ще бъде отменено. Президентът Тръмп спечели тези избори с огромно мнозинство. Това ще бъде неопровержимо доказано“, заяви г-жа Пауъл.

Сидни Пауъл

Макар че и досега от щаба на Тръмп - а и самият той го е правил неведнъж - да настояваха, че изборните резултати са плод на мошеничество, този път думите на Сидни Пауъл, изречени с подобна категоричност, предизвикаха особен интерес. Малкото свободни медии, извън хватката на глобалистите, се заеха да търсят чрез свои източници с какви точно доказателства разполагат републиканците. Днес няколко вестника, а още в късните часове вчера – и интернет издания, излязоха с огромни заглавия:

„Как мафиотският бос Фили открадна изборите“. В статиите се привеждат неговите показания под клетва, в които той разказва подробно цялата история как е бил нает и е организирал подправянето на изборите. Мерлино твърди, че задачата му е била да организира малък екип от хора, които за много кратко време да попълнят 300 000 фалшиви бюлетини с глас за Байдън и да организират предаването им в определени избирателни секции. Той оценил „услугата“ на 10 долара за бюлетина. „Работата“ продължила три дни, за което демократите му платили милиона. Макар и да изглежда доста добро заплащане – по един милион на ден, „Да бъфало кроникъл“ отбелязва, че сумата не е особено голяма за разбиранията на мафиотите, защото само една къща по подобие на тези, които италианската мафия в Америка харесва, струва близо милиона. От друга страна обаче достоверно звучи обяснението на Кльощавия Джоуи защо е решил да се разприказва.

Срещу съгласието си да сътрудничи на следствието получил обещание, че досието му ще бъде прочистено и че прокуратурата и съдът няма да му забранят да продаде на различни издателства и филмови студия историята с измамата на изборите. В подобни случаи издателствата в Америка са готови да платят милиона за написване на книга, а филмовите студия могат да предложат около – за филмов сценарий. На фона на „дребните“ 3 милиона долара от демократите това вече е добра заработка.

Кльощавият Джоуи

Според показанията му, Мерлино наел два малки апартамента във Филаделфия, където бюлетините били стоварени в картонени кутии. „Работниците“ в началото започнали да попълват по 3000 бюлетини в час, но после постигнали рутина, работата потръгнала и те попълвали вече по 6000 бюлетини в час за Байдън. Кльощавият Джоуи бе предсрочно освободен по-рано през годината след като лежа в затвора за рекет и насилие. Преди това той бе 14 години зад решетките по друго обвинение от 2001 година за незаконен хазарт и изнудване.

През 2015 година той бе заявил, че повече не се занимава с мафиотски дела и се е оттеглил от престъпния начин на живот, като дели времето си между Южна Флорида и Филаделфия. Предполага се, че, ако показанията му се окажат истина, президентът Доналд Тръмп може да се възползва от пълномощията си и да му заличи напълно дългогодишното криминално досие. Като в това влиза помилване за самата изборна измама и всякакви други престъпления, появили се в процеса на даване на показания. Мерлино е цитиран да казва, че целта му е да посвети останалата част от живота си на спокойствие и лов във федералните земи (територии, които са държавна собственост и можеш да ловуваш без да плащаш такса). Но най-вече искал да излезе на светло и да каже истината.

Като всеки мафиот Салваторе Мерлино харесва лъскавите яхти и хубавите млади жени

„Трябва да знаете, че Кльощавия Джоуи е много харизматичен и знае как да разказва увлекателни истории“, обяснява негов довереник пред „Да бъфало кроникъл“. - Той щеше да бъде невероятен сценарист на филми и би се представил отлично пред Конгреса, ако бъде призован да даде показания и там. Очаквам да се превърне в истинска знаменитост."

Автор: Божидар Божков

#Филаделфия #САЩ #мафия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"