Забавни активности, които може да пробвате със семейството тази Коледа

Забавни активности, които може да пробвате със семейството тази Коледа
A A+ A++ A

Създайте най-доброто коледно парти тази година от началото до края с нашия списък със забавни дейности. Важна стъпка за успеха на вашето коледно парти е планирането на активности, които ще забавляват гостите ви през цялата нощ. Независимо дали търсите идеи, подходящи за деца,, или коледни парти занимания само за възрастни, ние ви предлагаме списък с идеи. Изберете вашата любима тема за празнично парти от тези по-долу или ги използвайте, за да вдъхновение. 

Избор на игра за Коледно парти
Намирането на най-добрата игра за коледно парти за вашето събитие е по-лесно, отколкото си мислите. След като прецените колко гости очаквате да посрещнете и възрастовите групи, можете изберете и най-подходящите гри. Задайте си следните въпроси, когато избирате перфектната игра за вашите гости:

Колко гости присъстват? Преди да изберете игра, помислете колко гости се очаква да дойдат на вашето коледно парти. .
Ще има ли деца на партито? Не забравяйте да отделите дейности за присъстващите деца и да назначите отговорен помощник на детската маса. По този начин възрастните ще могат да се забавляват по време на съответните си игри.
Познават ли се повечето гости? Вашият отговор на този въпрос е ключов, тъй като ще трябва да включите игри за ледоразбивачи, ако повечето от гостите ви не се познават. Игрите на ледоразбивачите са забавни и могат да облекчат настроението, така че всеки да се чувства комфортно в началото на вашето парти.

Бял Слон

Това е класическа игра за размяна на подаръци, която малките до големите групи обичат да играят по време на празниците. За да играете тази игра, трябва да инструктирате всеки играч преди това да донесе опакован подарък, който да допринесе за обща маса за подаръци. След това всеки играч избира подарък от масата един по един, но има алтернативна опция да открадне подаръка на друг играч. Играта окончателно приключва, когато на масата не останат никакви подаръци.

Коледни Шаради
Организирайте празнична игра на коледни шаради за гостите си и изиграйте някои от любимите си празнични дейности (без да кажете и дума). Популярните предмети от вашия списък с шаради включват украса на дърво, битки със снежни топки, пързаляне с кънки и други. В интернет можете да намерите различни разпечатки за коледни шаради, които да използвате като ориентир за някои от любимите ви сценарии.

Коледни Бинго

Играйте игра на бинго с любими хора 

Какво има в чорапа

Изненадайте гостите си с коледни чорапи, пълни със странни предмети и ги накарайте да познаят какво има в чорапа.  След като играта приключи, нека победителят с най-правилни предположения запази чорапа!

Познай песента

Разбийте леда на вашето коледно парти, като разделите гостите си на 2 до 3 отбора за перфектната игра на познай коледната песен. Това състезание предизвиква екипите да запишат името на коледната мелодия, след като произнесете един ред от песента на глас. 

Коледни филмови любопитни факти
Тествайте вашите посетители на празника със забавна игра за техните познания за коледния филм! Можете да задавате въпроси като „Как се казваше бащата на Рудолф“ или „Защо Гринч мразеше Коледа“, за да освежите паметта на всички.

Състезание за опаковане на подаръци

Тази игра е свързана със скоростта. Приемете щафета за опаковане на подаръци, като разделите гостите си на два отбора. След това можете да заделите две маси в противоположните краища на стаята с неразопаковани подаръци и опаковъчни материали. След това гостите ще се състезават един по един до съответните им маси и ще опаковат подарък възможно най-бързо. Тази игра приключва, когато отборът победител завърши опаковането на всички свои подаръци.

Състезание по украсяване на коледни бисквити

Състезавайте се за украса на бисквитки с много глазура, поръски и годни за консумация коледни гарнитури. Това е забавен и творчески начин да накарате присъстващите да бъдат заети, особено за коледни партита, ориентирани към семейството. 

Коледно караоке

Домакин на коледен караоке час за любимите хора, които цяла година чакат любимите си празнични мелодии. Направете всичко възможно, за да намерите караоке версии на популярни коледни песни и отделете две микрофони само в случай, че има дует.

19. Коледна Фотокабина
Съберете всички забавни и забавни коледни реквизити, които можете и изградете своя собствена коледна фотокабина. Можете да използвате уши на елфи, шапки на Дядо Коледа, бонбони и всичко останало, което може да добави смях към тези снимки. Ако вашата тема е парти на Зимна чудеса или тематично парти на Дядо Коледа, можете да използвате коледни реквизити, които са съобразени с вашата конкретна тема.

Няколко игри и дейности, разпространени по време на празника ви, могат да подобрят всички ваши идеи за коледни партита . Организирането на развлечения, ориентирани към празниците, винаги създава топла и празнична среда, която разпространява настроението на сезона. Игрите и заниманията са особено важни, ако имате коледен рожден ден, който ще празнувате. И не забравяйте, ако искате гостите да донесат нещо, споменете това в поканите за празнични партита. И накрая, не забравяйте да помолите приятел или член на семейството да ви помага, за да можете и вие да се насладите.

#Коледа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »